Kurser


IMG 0451

Godmorgen Kerteminde. 

Amandaskolens nye “Musikværksted”. (ALT OPTAGET)

For alle der har lyst til et fællesskab med andre, vi synger sange med gode tekster, og spiller musik, med kaffe/te og rundstykker hver uge.  Vi har fine sangbøger så du skal bare møde op - det er for alle der kan lide at synge. Hver tirsdag fra kl. 9.30-11.00 i Bella Vista

 - Vel Mødt!  - Hilsen fra Ellen, der er den musikalske ansvarlige.      Det koster 20kr. at deltage. incl. kaffe og rundstykker.

Amandaskolens Onsdags Café “det kreative netværk” holder lukket i resten af 2020 pga. corona.er et fritidstilbud til dig, som vil være med til at skabe et levende og nærværende miljø med kreative og musiske aktiviteter. 

Der bliver strikket, bagt, hæklet og syet på livet løs i Amandaskolens Cafe, alt mens der grines og udveksles gode historier. Alle er velkomne til at kigge forbi og købe en kop kaffe m brød, og man kan også sagtens købe nogle af alle de fine ting vi laver, til en billig penge. 

Vi er så glade for at kunne vende tilbage til Mødestedet Strandvejen 10. hvor vi kan træffes hver onsdag fra kl 9.30 til 12.30.

Vel mødt!

Tovholder Søs Hansen tlf.: 60772004

Blomsterbinding ved Hanne Mørch (udsat pga. lokalemangel)

Vi vil bruge blomster og ting fra naturen til spændende dekorationer og kranse, Hanne kommer med forskellige ting til inspiration og har noget med til 1. mødegang.

Prisen for hele forløbet er 400kr Det foregår på Toften i Munkebo.

EDB   Et torsdagshold  i VSU´s lokaler kl. 15.00 - 16.30

         Underviser Søren Bernburg

Guitar/ Ukulele  i Kerteminde om formiddagen tirsdag og torsdag i Bella Vista. (Alt optaget)

               Underviser Ellen Hansen

E sport   Underviser Emil Bernburg der  undervises 

                  onsdag kl 18.00-20.30 i VSU´s lokaler Nytoften Munkebo

Pileflet flet smukke stativer, med frisk pil. Næste kursus er i foråret 2020. Kurvefletkurser oprettes gerne efter aftale. Ring evt. og hør nærmere til  underviser Søs Hansen tlf. 60772004

Hækling hvis du har lyst til at lære og hækle, så kontakt os, vi starter gerne op et sted i Kommunen.

Tegning/Maling  

                Torsdagshold  i Kerteminde på Mødestedet

                           kl. 10.00 - 11.40

                       

© Aftenskolen Amanda